1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482475 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655200

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Greg P:

Fast du skrev det som svar på min kommentar, förstår inte varför du drog upp att det blivit en "trend" att skylla på mottagaren när vi diskuterar detta specifika fall.

Jättestarkt argument, verkligen.

Nu när dessutom både timrås tränare och sportchef gått ut med att spelare måste kunna skydda sig bättre och här sitter en lövare och avfärdar det med att det "blivit en trend".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Trilske: Jag snackade inte speciikt om den här situationen utan allmänt vid tacklingar som tagit illa den här säsongen. Bara kolla Huselius mfl på twitter hur snacket går är alltid mottagaren det är är fel på. Tidigare låg mer kritik mot förövaren nu ligger det jämt på motagaren.

Frågan är om Ante/Kapanen hade vågat säga samma om det var Dahlen som fick smällen. Nu kastar man Rindell under busen lägligt samma vecka det kom ut han är klar för Leksand nästa år. Hade jag varit spelare och min tränare hängt ut mig i tv när jag precis fått en hjärnskakning hade jag blivit skapligt förbannad.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Hockey är en kampsport. Är man inte med på kamp över huvud taget och agerar som Rindell gjorde i situationen så kommer man bli skadad - det är bara en tidsfråga. Det innebär självklart inte att tacklaren friskrivs från ansvar, men i det här fallet är tacklingen inte blindside, den är synlig på gott avstånd och alternativet (dvs att inte gå på kropp) är helt enkelt inte likställt med professionell ishockey i situationen.

Tycker man annorlunda så har man helt enkelt fel.
Kommentera