1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480576 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2655661

Sv: Silly season
KB65: Aagaard är dock svår att dra paralleller till. Jag vet egentligen inte vad som gör honom så bra. Det är ju inte direkt så att det går ett sus på läktaren när han får pucken. Faktum är att jag sällan ens lägger märke till honom. Men likväl gör han sina poäng, även om det har gått tyngre på slutet. Han har grymt bra känsla för var pucken kommer hamna, utan att egentligen ha ett skott, passningsspel, teknik eller fysik som direkt sticker ut.

Topping känns ändå lite mer som en "ta rakaste vägen mot mål"-spelare, vilket är något vi har saknat lite kan jag känna. Tror faktiskt det är en bra värvning.

Det trodde jag iofs om Hutsko också, så jag kanske ska hålla tyst...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Jag gissar att det är spelsinne/speluppfattning med Aagaard. Skulle man frysa bilden innan han gör val på isen och be folk analysera fram det lämpligaste valet så skulle det sannolikt visa sig att han gör det oftare än andra. Samt att han alltid använder det mest ”funktionella” verktyget framför det mest spektakulära.

Rätt typiskt är att han ofta börjar tackla/bråka för att få igång laget. Egentligen ingen sådan spelare men tar till det som behövs givet förutsättningarna.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Blir sjukt spännande att se Topping debutera imorgon. Drömmen är om han gör poäng i första matchen.
Kommentera