1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2662720

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
Framnäs: Vad är det som får dig att tro att det är JD som läckt infon? Sånt här kommer ut hela jävla tiden kring spelare. Det är varken unikt eller skäl att bänka en spelare.

Att sedan tro att detta på något sätt påverkar hans spel för oss resterande matcher känns smått befängt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
duk4S: Får man vara lite konspiratorisk så känns det väl inte allt för långsökt att Rögle "råkat" läka informationen nu när vi påpassligt nog strider om sista slutspelsplatsen mot dom.

Hata slumpen som man brukar säga.
Lite som att Ros hittade på massa skit när vi skulle spela slutspel mot DIF. Hata slumpen...

Sen tror jag inte det påverkar oss direkt. Josh är ett proffs, och vinnarskalle, han vill vinna här och nu, han kommer ge allt. Och det är en bransch av business, det vet jänkarna om några. Så att resten av laget skulle börja gråta och sluta spela ser jag inte hända.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
duk4S: Ingenting. Var det jag ville säga, att det inte är hans fel. Men det sätter klubben i en sits där vi framstår lite som clowner om vi ger honom massa speltid nu. Att Rögle är laget vi fightas mot bidrar ju helt klart till det, det är enbart symboliken jag pratar om alltså. Tror inte att han skulle gå ner i kvalité eller något sånt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 24-02-29 Borta
duk4S: Om man ska tro Mattias och Pelle så verkade inget klart med Josh i Onsdags så det är väl troligt att Rögle gett honom ett bud och krävt påskrift innan Torsdagens match eftersom det varit känt en tid att Josh velat avvakta för att se vart Modo skulle spela nästa säsong.
Kommentera