1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2664511

Sv: Silly season
Rytter: Kan det vara ett önskemål från MoDos sida att Josh ska svara på sättet han har gjort? Lite som när man låtsades som att Modigs utnyttjade en SHL-klausul när det var uppenbart att han såldes på MoDos initiativ.

Tycker ändå att man har kunnat läsa mellan raderna en längre tid att Hinken varit inställd på att Josh skulle lämna, med kommentarer som "Vi vet var vi har varandra" etc.

Det hade ju även kunnat bli så att MoDo eller Rögle hade åkt ur SHL, och då hade det känts bra onödigt om det hade kommit ut redan i januari att Josh skulle sticka. Om MoDo hade åkt ur hade det blivit spekulationer om att "Josh inte tog i eftersom han inte ville skada inför nästa säsong i Rögle". Om Rögle hade åkt ur och han sedan hade signat nytt med MoDo istället, hade han tappat i förtroende hos MoDo-supportrarna som någon som bara går dit han får mest pengar.

Så det finns incitament både från MoDos och Josh sida att detta inte ska komma ut tidigare en nödvändigt.

Sedan kan man väl tänka sig att ÖA-Mattias var respektfull och inte ville "göra en Adam Johansson" genom att släppa bomben mitt i den värsta krisen, utan väntade tills kontraktet var säkrat. All heder till honom i sådana fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:

Ja allt kan vara möjligt. Mycket som inte går ihop.
Hinken är ganska frispråkig så när säsongen är över och allt officiellt så kan nog hans version komma ut.

Ja vi vet ju iaf vad Adam hade gjort och hur det vinklats, han hade hittat sämsta tänkbara tillfälle att släppa det för att maximera för sig själv och få fram flest reaktioner.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Håller med om att det låtit på Hinken i poddar han intervjuats att han förberett en mjuklandning att Josh inte blir kvar. Samtidigt har ju MP vidhållit att hans magkänsla är att Josh stannar. Så om MP har vetat om detta ett tag så har han bra ljugskills. Jag har för mig att tom i senaste nedsläpp MoDo höll han fast vid att han tror att Josh stannar.. :-)nSkitsamma vilket. Klart är att Hinken och tränarstaben har ett svårare jobb om Dickinson inte är kvar. Mer än så är det ju inte.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: tycker nästan MP är mest shady i den här härvan som släppte nyheterna när han gjorde, haha. I alla fall den jag stör mig mest på. Just när alla supportrar känner glädjerus över den fina HV71-vinsten och ska börja kämpa mot Rögle för play in.

@BobbyG alltid tyckt josh varit duktigt mediatränad när man hör han i intervjuer under matcher, haha.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: josh är också nordamerikan och äckligt mediatränad så han vet precis hur han ska säga för att inte säga något. han hade säkert älskat att vara kvar i modo och älskat sin tid här men ändå fått ett bud som han "måste" ta
Kommentera