1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481745 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2666588

Sv: Apropå ingenting...
J F K: kan man se det här överfallet utan tillgång till tv4play?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Modo-Målet: Hittar det inte. Saken är väl den att det inte är den tackling med mest fart, för Rahimi bromsar snarare något, men den är så kopiöst medveten. Han kommer från utvisningsbåset och har all tid i världen att undvika den, men väljer ändå att liksom låtsas göra en felbedömning och träffa killens huvud i en typ tackling. Jag skriver typ, för han sätter alltså inte in all kraft han kan som han gjorde mot västeråsaren ifjol, men i och med att AIKaren inte har någonting med spelet alls att göra och inte ser Rahimi tar den oerhört illa. AIKaren är fullständigt groggy och kan inte stå på skridskorna.

Så det är inte den våldsammaste då det knappt är en uttalat tackling, men den är så kopiöst respektlös. Han vinner ingenting på att skicka killen till akuten utan snarare hade han varit bättre positionerad för att nå pucken om han valt att inte "krocka" med honom. Dvs, det var en ren hämnd, lite som ett barn i vredesmod ger igen helt utan tanke på konsekvensen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Modo-Målet: matchdag! Är truppen nöjd nu eller skall vi visa att vi kan ge leksand en fight med? Har vi energi att gå för playinplatsen? Hoppas truppen kan spela avslappnat och ha kul nu bara! Snart slut på grundserien. Nu jäklar ger vi leksand en fight! 💪 gooo MoDo mot nya poäng!
Kommentera