1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2667720

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
puffe: Nu känns det som att en viss grupp av personer som över lång tid drivit en tes om att MoDo inte räcker till försöker greppa efter minsta möjliga halmstrå att få trycka till laget och ha ”rätt” när negativt kvalspel inte längre är möjligt. Vi skulle tappa förstaplatsen i HA, aldrig klara det hockeyallsvenska slutspelet, allt var slut efter game 6, när vi väl gick upp så dög inte lagbygget, vi skulle inte ha en chans, varken Hinken eller tränarna håller måttet.

I stora drag så har vi gjort en perfekt säsong sett till förutsättningarna. Att luften till viss del gått ur efter att det stora målet uppnåtts är vad det är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
KB65: Nåja, nog har majoriteten av alla här inne kritiserat något av alternativen du nämner så i grunden är vi alla lika kålsupare, skillnaden är att en viss grupp gärna sätter sig på höga hästar och tycker sig vara bättre supportrar än de som vågar kritisera och blir lite jante här inne, skriva att Modo är bäst och dunka rygg är det som gäller!

Sen innan man kliver upp på sin häst så kanske man borde förstå att extremt mycket av det som skrivs under matcherna kommer i affekt och bör tas med både en och 2 nypor salt.

Tex så tror jag inte Bössa vill skicka Lasse utan det var nog bara något som skrevs i affekt efter en del tavlor ikväll och just det bör man inte lägga någon vikt vid.

Fridens kompis
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
KB65: Hoppas Modo får syre till att vinna 2 matcher till, men redan lycklig över säsongen ändå. Syrebristen skänker jag gärna till alla 'MoDoiter' som drivs av att det ska gå åt helvete och som bara måste hacka på enskilda spelare dag efter dag.

Blir änna tröttsamt att läsa i längden
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
KB65: 6p till, sen väntar TIK.
Kommentera