1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2667805

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Jan-Erik : Modo har en slutspelsplats att spela för så vad är skillnaden tycker du?
Dessutom har Modo inget att förlora, det borde vara enkelt att kunna tagga till nu när man kan spela avslappnat och utan press, få chansen att visa upp sig och njuta.
Jag tycker det är ett svaghetstecken att inte kunna ställa om huvudet och kriga i 52 omgångar, men det är min åsikt och den går ifrån åsiktskorridoren här inne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Gavelo: Allt det du skriver gäller ju även för Leksand. Vi båda hade något att spela för. De kunde också spela avslappnat och utan press. Segern idag gjorde att top 6 platsen i realiteten är fixad men Leksand behövde inte känna någon press då de hade fler matcher på sig. Att ligga under med 4-3 efter två perioder när ens egen målis inte är på topp är väl inte att avstå från att kriga och strunta i att tagga till?!

Däremot är det mer taktiskt att verkligen tagga till när man möter Malmö och Rögle. Redan före matchen idag var förutsättningen att seger mot Malmö och Rögle och vi är i slutspel. Varför inte spara de bästa krafterna till de matcherna om man med tanke på det täta spelschemat ska prioritera när man ska ge 110 procent?!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Gavelo: Tycker vi gör en bra bortamatch. Vi släpper till mycket, men det har vi gjort hela säsongen. Leksand har flyt med styrningar så fort vi har övertaget. Detta är ingen match vi ska gräva ner oss för mycket i.

Blicken framåt, två raka och sen slutspel! … eller så börjar vi bygga för nästa år… samtidigt som vi har ett kval upp till SHL och HV-Oskar, dvs en massa intressant hockey utan ångest för Modoiter!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Gavelo: Ja. Först vinna mot Skåne. Sen Sundsvall. Sen Värmland och sen vet i faan...
Kommentera