1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2667815

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
Gavelo: Tycker vi gör en bra bortamatch. Vi släpper till mycket, men det har vi gjort hela säsongen. Leksand har flyt med styrningar så fort vi har övertaget. Detta är ingen match vi ska gräva ner oss för mycket i.

Blicken framåt, två raka och sen slutspel! … eller så börjar vi bygga för nästa år… samtidigt som vi har ett kval upp till SHL och HV-Oskar, dvs en massa intressant hockey utan ångest för Modoiter!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-03-07 Borta
mr_brasco: Okej, jag håller inte med.
Jag tycker Modo gör en rent bedrövlig insats, det som håller oss kvar är faktiskt att även Leksand står för en hel del bedrövelse, som Challe sa i pausen, det ser ut som en allsvensk match!

Modos forecheck var svag och styrspelet på offensiv blå var obefintligt, vi pinchade bort oss gång på gång och inte ens 3:an hade något defensivt ansvar, ja förutom JD vid några tillfällen, hade Leksand 20 turnovers på Modo idag?!
I sista perioden slutade Modo att räkna in och alla åkte och jagade spelare i egen zon, Östmans mål är ett exempel där ingen har räknat och har en aning om vart han är.
Nej kvällens match är rent genomusel spelmässigt, resultatmässigt är det ändå nära på ok.

Jag hoppas att man kan ställa om mentalt nu och faktiskt kriga järnet det 2 återstående och faktiskt ge det ett riktigt försök att nå play in.
Kommentera