1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481542 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671135

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 24-03-12
DrCox: Ja fast kommentarer som sämst när det gäller över ett lag som vunnit flertalet "måstematcher" senaste 2åren t.ex? Egentligen är väl detta den första måstematch MoDo förlorar sen slutspelet mot Löven Karlins första säsong?

Sen tycker jag inte man gör så jävla dålig match som många vill hävda. (Även Karlin är inne på det) Vi har visat gång på gång att prioriterar vi defensiven är vi inte bra nog att skapa framåt samtidigt, vi måste välja något. När så även Rögle spelar tät defensiv så får vi det tungt. Men vi är ju ändå närmare mål än Rögle efter 60min. 3mot3 är ju lite lotto. Dickinsson blir fälld (ok kanske inte tripping ändå) och Aagard stirrar puck så Rögle blir mer eller mindre 3mot1 och det avgör. Miss där och Dicken kanske kontrakt och gjort mål? Vem vet.

Hade vi gjort denna match i omgång 30 tror jag folk varit rätt nöjda.

Nästa säsong behöver helt klart mer spets så vi kan producera och samtidigt ha en smart defensiv, utan att behöva gå på chans helt enkelt. Nu sätter ju Rögle allt på att stänga ned Dickens kedja, och sen finns inte mycket mer än en frustrerad Sampo som kan skapa något som inte handlar om att offra defensiven.
Kommentera