1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480439 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2673950

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Nog för att vi ska känna rivalitet med lillasyster, men förstår ärligt talat inte hur någon kan heja på Rögle i denna serie. Ett lag som har satt i system att lova draftade juniorer guld och gröna skogar om de går till Rögle, enbart för att få transferpengarna. Eller lag som lägger monsterbud på motståndarnas stjärnor likt hur Linköping höll på för några år sedan med Stenbecks pengar.

De har bra stämning i hallen, det kan jag ge dem. I övrigt ett nedrans plastgäng som gärna får floppa rejält nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Rögle är ett horlag! Själlösa. MoDo verkar satsa inför nästa säsong. Man blir glad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Sådant lägger jag dessvärre ingen vikt i när det kommer till rivalitet. Jag bryr mig om vår historia med Timrå.
Timrå kommer alltid vara vår rival och ett lag jag aldrig kommer att ”hoppas på” bara för att ett lag i Skåne enligt någon har ett dumt juniortänk.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag hejar inte på Rögle. Jag skrattar åt Timrås misslyckande, det är skillnad. Rögle blir svepta i kvarten hur som helst. Rögle är ett pisslag som jag verkligen hoppas åker ur nästa säsong (lär inte ske, men ändå).
Kommentera