1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2678337

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: han kör den mest hela tiden tycker jag. inte så analysmässigt utan mer något som kanske låter bra för vissa men som saknar substans

ett monumentalt fiasko av björklöven det här, dels att bara komma sexa och dels att åka direkt i kvarten vilket vi får anta att dom gör, kanske till och med i fyra raka

kommer däremot bli jätte intressant om karlskoga slår ut södertälje, då får vi anta att det blir aik-djurgården i semifinal. kul!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: På tal om SSK, vad fan sysslar dem med? Ett riktigt ultrafiasko att ligga under med 3-0 mot BIK. Blir väl första riktiga skrällen i HA sedan man införde nya slutspelsserien. Södertälje gör sin bästa säsong på många år och det slutar så här, samt ryktas deras bästa spelare till ÖIK också lol. Jag har inget emot SSK, tycker nästan synd om deras fans. Man undrar ju om inte denna klubb kommer dö ut helt, SHL lär dem inte nå inom min livstid iaf.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG:
Viktor Lodin vs HV71 2-2 i nuläget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Det märkligaste med Löven är att det var så kopiöst lätt att se det komma. Redan tidigt på säsongen syntes det att spelet inte fungerade. Man fick förvisso en sjuk utdelning tack vare en fantastisk målvakt och otrolig skotteffektivitet, men när båda dessa sjönk till normala nivåer avslöjades bristerna.

Man hade under halva säsongen flest antal kontringar mot sig. Mer än Östersund och Västervik till och med.

Man hade ett extremt passivt försvarsspel där man bara skulle hålla mitten. Det liknade Växjö, men helt utan Växjös smartness.

Man har fortfarande seriens sämsta uppspel och ingångar i anfallszon. Senast igår såg jag mest hela tiden dump i motstående sarghörn och DIF var först till pucken.

Jag tror dessutom att många spelare för länge sedan tappat tron på Stråhle och den rätta ambitionen. För att ta bladet från munnen. Man skiter mer eller mindre I vad han säger. Nordamerikanska spelarna, Meyer och kanske fler brinner inte för att laget ska vinna. I matcher man tar i och vill vinna kan det se bättre ut, för att nästa vara uselt igen.

Att inte Kenttä sparkat Stråhle för länge sedan lär solka hans rykte under lång tid framåt. Känslan är att han helt enkelt är för bekväm och feg för det. Har han kanske tappat drivet, likt Nubben när han kom till Frölunda eller nu i HV?
Kommentera