1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481844 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2678339

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Det märkligaste med Löven är att det var så kopiöst lätt att se det komma. Redan tidigt på säsongen syntes det att spelet inte fungerade. Man fick förvisso en sjuk utdelning tack vare en fantastisk målvakt och otrolig skotteffektivitet, men när båda dessa sjönk till normala nivåer avslöjades bristerna.

Man hade under halva säsongen flest antal kontringar mot sig. Mer än Östersund och Västervik till och med.

Man hade ett extremt passivt försvarsspel där man bara skulle hålla mitten. Det liknade Växjö, men helt utan Växjös smartness.

Man har fortfarande seriens sämsta uppspel och ingångar i anfallszon. Senast igår såg jag mest hela tiden dump i motstående sarghörn och DIF var först till pucken.

Jag tror dessutom att många spelare för länge sedan tappat tron på Stråhle och den rätta ambitionen. För att ta bladet från munnen. Man skiter mer eller mindre I vad han säger. Nordamerikanska spelarna, Meyer och kanske fler brinner inte för att laget ska vinna. I matcher man tar i och vill vinna kan det se bättre ut, för att nästa vara uselt igen.

Att inte Kenttä sparkat Stråhle för länge sedan lär solka hans rykte under lång tid framåt. Känslan är att han helt enkelt är för bekväm och feg för det. Har han kanske tappat drivet, likt Nubben när han kom till Frölunda eller nu i HV?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K

I sort sett alla Lövare flaggade ut säsongen redan i november och senast december.

Det är naturligtvis Stråhle fel och han skulle gått för längesen. Ett historiskt stort misstag av Kenttä och styrelsen.

Jag tycker dock det är fascinerande av dig att du och fler andra här inne uppenbarligen orkar sitta och se varje Löven match under säsongen och sen skriva massa analyser om ett lag och förening du/ni uppriktigt avskyr.
Det är ändå sjukt på ett sätt du offrar den tiden som igår en fredag kväll.

Modo är totalt intetsägande för mig som förening men jag skulle aldrig någonsin ens slå på Modo match i SHL eller för den delen ett annat lag i den ligan. Piteå - Boden ger mig mer då.
Kommentera