1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480487 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2678355

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:
Förstår heller inte varför det är så känsligt att ens klubb diskuteras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Det intressanta med löven är hur man gått bakåt år för år.

Från överlägsen vinst i ligan och final till att sjunka placeringsmässigt år för år och åka ur tidigare och tidigare i ett slutspel.

Kenttä och Stråhle har verkligen en dålig trend just nu. Denna negativa trend slår ju hårt på intresse och ekonomi. Stor skillnad i intäkter att få 2 matcher i ett slutspel kontra att ta sig till final och få 2-3 matcher på hemmaplan.

De måste göra nått, rensa truppen och bygg om laget samt skaffa en riktig tränare. Sätt målsättningen att vara ett topplag och sluta topp4, och lägg inte den onödiga pressen att detta är året man ska upp. För det är svårt när lag som brynäs och dif är i samma serie och fler klubbar satsar.

Efter denna säsong behöver de rensa ut rejält och analysera varför laget ofta är felbyggt. Satsa mindre på offensivkraft och ta in gedigna hockeyarbetare som kan och vill spela i bägge zonerna. Sedan kan man ha ett par riktiga offensivaspetsar i t.ex schilkey och powell som krydda. Men grunden och stabiliteten måste komma från spelarna som inte är stjärnor.

Det tycker jag är lövens största problem, laget är så spretigt och det är svårt att förstå vilken roll alla ska ha. Detta misslyckande ligger faktiskt mer på kenttä än stråhle.

Stråhle är ingen bra coach, svårt att en röd tråd i deras spel och spelsystem, men å andra sidan har han fått en väldigt spretig trupp att jobba med.

Tycker kenttä kommer undan kritik för enkelt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det kan vara lite känsligt när "klassiska" lag kämpar för överlevnad......
Uppladdat:

450x300-loven2.pngloven2.png

Kommentera