1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480471 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2678446

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Lövens spets med Schilkey och Pooley i fjolårets form producerade bättre än någon från både HV, Brynås och oss (efter Tamby).

Problemet är väl snarast att de är så endimensionella
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Om du läser det jag skrev så jämförde jag inte produktion och poäng.

Jag tycker att brynäs och hv:s poängspelare är bättre spelare totalt sett när man väger samman helheten, offensiv, defensiv, spel utan puck, arbetskapacitet osv. Detta bevisas också eftersom många varit på en mycket högre nivå där du måste vara mer allround och klara mer än bara offensiven och pp.

Det var det jag ville få fram i jämförelsen.

Hävdar att Dickinsson, Woods och Aagaard är bättre spelare än Pooley, schilkey, weigel också, trots att de gjorde färre poäng i HA. Jag diskuterade med någon löven supporter här förra året att jag aldrig skulle byta Dick mot schilkey och att Dick nog var den bästa spelaren i ha, han tyckte tvärtom pga poängen schilkey öste in. Tror vi har facit nu.

Allt är inte poäng och jag tror löven skulle bli bättre med ett tydligare lag och roller där man har uttalad spets som schilkey, powell, Pooley sedan mer kompletta spelare som balanserar upp det och står för det hårda arbetet och stabilitet match efter match.

Så kapa lite i offensiven och värva spelare som Vela, södergran, AP, ejk, ohlsson för att få ett rejälare och bättre lag.

Man har värvat för många som helst vill spela offensivt och framåt.
Kommentera