1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2681862

Sv: Apropå ingenting...
bonden: "slår en del assist i PP" Näsen gjorde 16 poäng i spel 5-5 bara fem före honom i laget och samtliga är forwards. Sen om man kollar på underliggande statistik så var Näsen och Bernhardt våra två bästa backar..men de klart dom gör ingen nytta..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Du stirrar dig blind på statistiken. Ska vi kolla på statistik kan vi också kolla på Bernhardt och Näsen +-. Bernhardt -21, Näsen -12. Du säger också att +- är dåligt för att laget jagar mål med öppen kasse. Det är klart att laget måste jaga mål när Bernhardt och Näsen redan släppt in fem.

Jag har kollat på varje match och för mig är det tydligt att när Näsen och Bernhardt inte har puck, då blir det väldigt svårt att hänga med i tempot. Näsen är mycket bra med puck, det ska vi inte ta ifrån honom, men någon defensiv stjärna är det inte.

August Berg, Brickley och Rubins var samtliga bättte än Berra, Näsen den här säsongen. Jag var mycket glad att vi får behålla Berg av dessa nästa säsong, men besviken på förlängning med Bernhardt...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: sen hjälper det att de oftast spelade med 29-23-17, och var del av det samspelet. Enda kedjan som producerade över nästan hela säsongen och konstant kunde etablera riktigt tryck i anfallszon...

Ibland skriker man till "NÄSEN" "BERNIE" (händer med andra backar också haha) och man har lust att slita sig i håret. Men de har gjort bra också. I slutändan gillar jag våra spelare och hoppas alltid att de ska lyckas.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Köper inte att Bernhardt skulle ha varit en av de bästa backarna denna säsong; det finns inte.
Kommentera