1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2682165

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Karlin och Hinken gör ett bättre jobb än dig, det är därför Niederbach har stort förtroende och får speltid i 1:a kedjan och i special teams.

Men ditt resonemang är alltså att en spelare som spelat 47 matcher mer eller mindre i 1:a kedjan men blir bänkad 1 match på slutet är för dålig för Shl.
Även du måste ju höra hur korkat ditt resonemang är?!

Sen har du ju faktiskt väldigt mycket fel i ditt övriga resonemang, Niederbach backchecking är en av hans styrkor, en väldigt smart spelare i positioneringsspelet och jobbar hårt med skridskoåkning.
Sen har han aldrig varit en producerande spelare, det borde även du veta!

Niederbach har inte varit sämre än sina kedjekamrater fast han kostar 1/4 del så när man klankar ner på en 22 årig ungdom under de premisserna så blir det bara jävligt löjligt.

Theo har en hel del att jobba på helt klart men han gör en fullt godkänd säsong trots all turbulens med floppande kedjekamrater
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Antingen så kollar du inte på matcherna eller så är det jag som inte kollar på matcherna. Och jag kan säga dig att jag har sett varenda Modomatch den här säsongen och lagt märke till alla detaljer och vad spelarna gör. Därför tror jag att det är du som inte har kollat matcherna i år.

Theo är en av de större anledningarna till att Modos defensiv var så svag i år, och detta berodde på anledningarna jag listade. Killen glider för mycket, backcheckar dåligt, oftast för långsam upp på blå för att störa backar i försvarszon. Poäng måste man göra i SHL, annars är det fjärdekedjan som gäller. Det är där han platsar och det handlar inte om att klanka ner, det är en resultatinriktad bransch och det spelar ingen roll om du är 35 eller 22. Är du för dålig så är du det. Och Theo är för dålig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tror erfarenheten från det här första året har varit väldigt nyttigt för samtliga, från ledare till spelare. Trots allt ett ungt och relativt orutinerat lag i SHL som garanterat kan fortsätta ta kliv nästa år. Tycker man ska vara rädd om de yngre killarna, speciellt en som Niederbach där potentialen på förhand har värderats extremt högt från väldigt många parter.

Sen vet man aldrig, kan sluta med att det aldrig riktigt klaffar med vissa spelare men det får man ta då.
Kommentera