1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2682414

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Märkligt!
Jag förstår inte riktigt och kanske är det för att han blivit en helt annan spelare denna säsongen men av det jag sett av Jayden så finns det väldigt få likheter med JD och egentligen ingenstans kan jag se honom som en direkt ersättare. Men som sagt, jag har inte sett Jayden något 23/24

JD är en ganska stor och stark forward, hyfsad skridskoåkning och bra med pucken men inte skickligast, dock väldigt bra på att hitta kemi och anpassa sig till omgivningen samt göra den bättre, hårt arbetande defensivt och rak och oöm offensivt och är en Holmström 2.0 i spelet framför motståndarnas målvakt.

Jayden i alla år jag sett honom så är den en ganska liten kille som ofta får problem i tät trafik, okej defensivt men har sina styrkor i det offensiva. Riktigt vass på rören och extremt skicklig med pucken på små ytor, väldigt bra avslutare.

Som sagt, har inte sett Jayden denna säsong, kanske har han lagt på sig 10kilo och blivit 100% bättre defensivt, i såfall borde Hinken slå till, annars inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Han har varit riktigt bra i matchserien mot Leksand iaf och även i början av säsongen innan han blev skadad. Smart, hårt jobbande och spetsig med måtta. Sen är han ju såklart ingen Dickinson men jag tror tyvärr inte vi kommer upp i hans nivå vad gäller värvning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Herregud vilken begravningsstämning det är i Brynäs trots fullsatt.
Kommentera