1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481454 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2684466

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Tydligen är det vi som har hybris enligt vissa i Brynäsboken hela Modo var inställda på en tuff första säsong i SHL som mycket väl hade kunnat sluta i att vi behövde kvala oss kvar.Och denna säsong har Hinken varit lika tydlig med att säsong två kommer att bli lika tuff var finns hybrisen i det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Tror att MoDo kommer att tugga sig upp till 6-8 plats. Sega envisa lirare som bara kör. Varje dag. Det kommer att ge resultat. Länge leve Bernie!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Tror man som vanligt blandar ihop förening och vissa supportrar.

Vissa MoDoiter är superdryga när det går bra, likadant i alla lag.

En teori är även att de superdrygaste somnar in tidigast på kvällen(av olika anledningar)

Men MoDo som klubb har anti-hybris. Jordnära förening med 'små mål' som vi med en stark ledning från år till år visat att vi kan nå. Har väldigt stor tilltro till MoDo som klubb i dessa tider.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Tånk dig att du måste prata med en 3 åring nästa gång du ska skriva i den där boken, extra pedagogiskt. Lägg inte in skämtsam ton eller utsvävningar om något, för det förstår dom inte.

Brynäs som hjärtelag betraktas som en sjukdom, kroniskt och det finns tyvärr inga mediciner mot det. Lite som en bebis magmun som tillslut växer till sig, de gör inte en Brynäsare.

Med dessa enkla tips, så är det mycket lättare att diskutera.

(Ber om ursäkt till vissa Brynäsare som sett längre än Furuviksparken, dem som är lite beresta och faktiskt sett en riktig HA-Final)

Godnatt!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Mycket bra inlägg! Det är ju jättetufft för vårt gäng att vara lika bra denna säsong. Måste ju även knöka in 2 feta centrar och ett par 100 kilos backar som kan åka skridskor.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: timråiter och brynäsare verkar vara duktiga och har alltid facit på hur jävla tuff säsongerna kommer att bli för alla lag utom deras egna skitlag.
Kommentera