1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480963 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2684643

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nä, de går ju bort nu i det läge vi är i. Hört att APs skada kanske gör att vi går efter utköp och 3 nya centrar om nu inte EJK kliver upp. Han känns dock lite för svag fysiskt, men är en grym 13:e lirare att ha i laget och i omklädningsrummet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Ja EJK är ju lite av en maskot i laget. Sålänge han har varit med har MoDo gjort det riktigt bra och haft en häftigt unik förmåga att knyta näven i fickan och komma ut i tredje och vända svåra lägen. Jag tror att han har rätt många fina ledaregenskaper som plockas fram när det behövs som får Aagaardh, Woods, OP att vakna. Ingen slump att han hade A på bröstet förra året. nnHade han fått lite av OPs och APs bästa sidor hade han spelat i en tredjelina i Frölunda så på ett sätt är det ju bra för MoDo att han inte är bättre..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: vi har fortfarande Vigneault och Jacobsson för 3e och 4e linan.
Sen så har vi Niederbach som kan centra också vid behov.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Glömde bort att Theo J är tillbaka och tar över efter AP.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Idag ska jag fira att en av Sveriges farligaste och mest respektlösa spelare slutar. En stor dag för alla som åkt omkring rädda för att Rahimi skulle släcka deras karriärer.
Äntligen.

Lär väl passa in i kategorin fult spelande backar med dåligt spelsinne, så jag misstänker att TV4 tar in honom som expert. Han kan rabbla vinna insida, vinna kampen och annat under slutspelet.
Kommentera