1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2684679

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det är ju alltid samma trötta lag som kommer med de där utspelen. Det är Frölunda, Linköping och FBK som alltid står först i ledet för en stängd serie. Det låter för gulligt när man säger att det är för hockeyns bästa, när det i praktiken absolut inte är för hockeyns bästa utan för klåfingriga och giriga klubbledares bästa.

Tvärtom skulle en jämnare fördelning av tv-pengarna vara det bästa för svensk hockey. Då skulle det inte vara en katastrof att åka ut och intresset runt om i landet skulle öka rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Minns när Rikard Wallin (fbk) satt som expert i Viasats podcast och sa att vi skulle "sluta tycka synd om oss" när säsongen ställdes efter att vi skickade in en överklagan till RIN.

Han verkade ha noll förståelse för att vi inte fick chansen att ta oss upp innan vi blev brandskattade på spelare som shl-lagen kan plocka för en spottstyver.

Minns även att han sa att han tyckte det var "lika" sportsligt orättvist för alla att säsongen ställdes in.

Undra hur det hade låtit från firma loob och wallin om fbk hamnat i ett liknande läge...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det är ett problem att det inte finns någon neutral kraft (ishockeyförbundet ex) som tar tag i diskussionen. shllagen vill såklart göra det så svårt som möjligt att åka ur, haklubbarna vill ha det så enkelt som möjligt att gå upp. det kommer alltid vara missnöje och svårt att komma överens
Kommentera