1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2685098

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Snacka om två skilda världar i silly season idag. Själv har man glatt skuttat runt i solen och tagit in att det är klart med king Jeppe O. Så möts man av tomma mörka blickar överallt när det ska lunchas i Umeå centrum, total begravningsstämning över alla spelare som lämnar. Muttras mellan andetagen något om att Stråhle blir kvar också.

Lider dock lite med Fredric Andersson som aldrig riktigt fick nå framgångarna med sitt lag. Galet sympatisk och trevlig människa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Jag fattar inte varför de gör sig av med Wiklund. Killen är förvisso till åren, men gjorde sin bästa säsong poängmässigt även om han kastades mellan kedjorna hela tiden. Han gjorde en Dahlen och skärpte till kost och träning, eller snarare han gjorde på riktigt det Dahlen låtsas...

Jag tror att Wiklund varit för obekväm för Stråhle. Han har varit för frispråkig.
Jag tycker Wiklund borde gå till Östersund och inte till Piteå som det viskas om. Han har nog ett par bra säsonger till på den nivån om han tränar fortsatt riktigt bra.

Löven verkar ha en rejäl utmaning med tanke på Kenttäs val att behålla Stråhle. Det kostar honom oerhört mycket trovärdighet och ger ett löjets skimmer över satsningen. Ju mer tid Stråhle fått på sig att implementera sitt spelsystem, desto sämre har det gått. Bäst var det när de spelade med Wallssons...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Skall i helgen upp till Dyngdiket så då lär man väl känna av den begravningsstämning du beskriver !

Då tänker jag att då kör jag på citatet Tommy Sandlin hade i sin bok han skrev på glada 80 talet :
OM DU MÖTER EN MÄNNISKA UTAN LEENDE GE HONOM DITT LEENDE ! ! 😀😀😀

Det kan dessa Löveniter behöva få av oss glada MoDoiter i deras svåra stund just nu !

Man är Glad över Jeppe O !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Bästa nu är ju att vi "gjort bort" de 2 första värvningarna som vi visste sedan tidigare i stort sett. Så nu är det spännande silly tider framöver! :)
Kommentera