1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2685124

Sv: Apropå ingenting...
Monno: lindberg är en klart bättre spelare givetvis. olofsson har knäckt 30 poäng en gång i shl (vi kan säga två iom 44 matcher säsong 2 i fbk), är fem år äldre nu och det finns en stor risk att han får spela med sämre spelare än han fick i färjestad (slumpmässigt utvald match mitt i säsongen spelade han med linus johansson och joakim nygård, säsongen efter med gustav rydahl och marcus nilsson)

ska inte säga åt dig vad du ska förvänta dig eller inte, men jag tror att du kommer bli besviken om du förväntar dig klart mer än 30, då ska hinken hitta några dunderspelare att spela med honom. klart att han kan göra ca 35 om allt klaffar men mer än så? det ser jag verkligen inte

förstå mig rätt, tycker det är en kanonvärvning som gör modo spetsigare och bättre men jag tror inte han kommer göra slarvsylta av shl. förväntar mig norr om 15 mål, resten blir som det blir. kan tänka mig att han får en rad som ranta eller dahlen hade denna säsong med runt 17 mål och 10-15 assist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Jag ser väl framförallt att Lindberg är en mer komplett spelare än Jeppe. Så nog värderar jag honom högre. Men med Jeppe är det väl mer att han sakta men säkert tagit kliv. Med några undantag har han producerat bättre år för år.

Woods gjorde 36p i år. Tycker inte att Olofsson ska behöva prestera sämre än det om han får förutsättningarna.
Kommentera