1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481286 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2685127

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Det som vore kul med Mora i SHL är ju hur pamparna ska reagera. Passa på och läs Leifby i Aftonbladet innan texten blir låst ang. förslaget från Frölunda m fl klubbar att återinföra kvalserien!

"Klubbar tycker och tänker, snillen spekulerar, spelarna är det mest synd om, de mår dåligt för att de behöver spela om någonting, riskera att åka ur, riktiga lipsillar är de och helst vill de åka runt och tjäna 300 000 i månaden utan att behöva spela jobbiga matcher.Det finns ett passande uttryck för den sortens idrottsmän. Sillmjölke!

Han tycker att man borde fråga supportrarna och jämför med fotbollsallsvenskan:

"Det är hopplöst att ens försöka föreställa sig att Malmö FF, AIK eller någon annan allsvensk klubb skulle ta den här typen av beslut över huvudet på sina medlemmar, och hade de gjort det skulle hela föreningen vänts upp och ner och skakats om tills skiten försvunnit."

Han ser också till intresset:

"Jag tror faktiskt att SHL-klubbarna också vill ändra på kvalmekanismen eftersom de avundsjukt ser vilket intresse slutspelet i ishockeyallsvenskan drar till sig, samtidigt som deras eget får hålla till godo med stängd ishockey i arenor där publiken utrustas med klappor eller sitter och äter middag. "

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/RG3q6W/marcus-leifby-shl-klubbarna-ar-fega-javla-krukor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik :
Jag tror det är rätt på sista, slutspelet i allsvenskan är en succé. Tyvker även div 1 borde gå samma väg
Kommentera