1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481606 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2685162

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det visar sig i princip varje år att klubbarna inte kan hantera pengar på ett bra sätt, både i SHL och i HA. Det är absolut vardag i Ettan.

Mer tv-pengar kommer förmodligen till största del hamna på spelarbudgeten, för att hålla jämna steg med resten av ligan som säkerligen tänker likadant.

Storklubbarna i HA harvar på för att de är dåliga på att förvalta sina resurser och småklubbarna har svårt att växa in i kostymen för de lokala förutsättningarna finns inte där. Ytterligare 6-10 miljoner varje år kommer inte lösa att Almtuna och Västervik saknar en organisation som håller för ligan eller publikintresse och en ny arena för den delen.

Jag tror det behöver göras andra ändringar isåfall. Sen kanske inte alla klubbar behöver spela så högt som möjligt heller… Betydligt vanligare lägre ner i divisionerna att föreningar tackar nej till avancemang pga att förutsättningarna helt enkelt inte finns där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axel Sandin Pellikka vinner bästa svenskfödda back i svensk hockey av ”hockeyjournalisternas kamratförening” när han inte ens är bästa back i Skellefteå 😂
Kommentera