1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2685246

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Folin har väl inte kontrakt? Lite suspekt att man inte gått ut med att han lämnar, men likväl saknar han kontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: förhandlas med folin, han kan få kontrakt beroende på vad som händer i övrigt

som jag har förstått det, kan absolut vara fel, levande dokument som hinken älskar att säga, så kommer modo lägga så mycket pengar som krävs på två centrar - ersättare för josh och vad som skulle ha varit roma - och en back som ska vara nummer ett. det är absolut prio, av förklarliga skäl

blir det pengar över efter det kommer det att läggas på en ytter och en back, om det finns spelare kvar då som är intressanta, beror såklart på hur snabbt dom tre viktiga blir klara (eller om man får en kalasdeal med någon som det inte går att tacka nej till). har förstått det som att modo inte vill bakbinda sig just nu så att man står och inte har råd om rätt center vill till modo.

jag är övertygad om att det blir en ytter åtminstone, har svårt att se att alla pengar läggs på c+b. här kan jag också tänka mig att det beror på norlinder eller byström som mycket väl skulle kunna vara den andra backen som värvas, men det är mina spekulationer. kommer inte bli förvånad om det blir en toppback+byström.

kan också bli så att folin signas oavsett och blir årets wahlberg, niondeback. karlin älskar honom, han är billig, allt är relativt såklart, och han är inte personen som grinar för att han inte får spela, utan han tränar istället på och pushar. blir det ingen ytterligare back utöver toppbacken så är folin åtta istället.

det är också därför det är lite flyktigt när hinken och karlin pratar om hur många som ska in och att dom säger lite olika. det beror helt enkelt på :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det senaste är att man för diskussioner. Omtyckt spelare av ledare och i gruppen. Godtar han en plats 7-8 så känns det okej för mig. Blir nyfiken på EJK också då han skaffat hus i Övik. Lite samma där att jag skulle kunna tänka mig att behålla om han köper en mindre roll.
Kommentera