1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480966 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2686462

Sv: Apropå ingenting...
modomille: En hypotes är att Josh var mer intresserad av att få klart med sin framtid i god tid när han fick ett bra erbjudande, än att invänta säsongsavslutningen, kanske bli allvarligt skadad och inte få erbjudande nånstans. . Det är ändå personer som försörjer sej(bra) men som ändå har ett begränsat antal år att jobba ihop till familj mm. Men om du fick väldigt bra erbjudande och inte vet om du kan vara kvar hos din arbetsgivare eftersom dom kanske går i konkurs(åker ur SHL alltså). Då hade du inte ens funderat på att trygga några år till?

Josh var jävligt bra i MoDo, önskar honom lycka till framöver , men inte när han spelar mot MoDo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Det är såhär svensk hockey har blivit när lag som Rögle bland annat inte behöver ha ansvar för sin ekonomi och kan trissa upp priset tills man får vad man vill ha och andra lag tvingas riskera ekonomin för att inte hamna på efterkälken, i förlängningen tas färre juniorer upp i A-trupperna eftersom allt fler lag måste köpa färdiga spelare för att hänga på vilket i långa loppet gör att fler utlänningar än någonsin spelar i Sverige och dom går dit dom bästa pengarna finns.
Klubbhjärtan försvinner och man bara spelar för lönechecken.

Kanske inte vore dumt att införa ett tak för utländska spelare som i Schweiz, visst skulle kvalitén bli sämre men jag tror hockeyn som helhet skulle bli bättre.
Kommentera