1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482236 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2688267

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: sjukt hur ni har tagit över vår bok, hade det varit Brynäs hade de varit arga och otrevliga i sedvanlig ordning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
SPOODI: Grejen med Brunäsarna är att de inte begriper sig på HS, dvs att det dagliga gnabbandet är en del av charmen. Det är lite av poängen med att ha olika lags forum samlade på samma ställe. Likväl har det oftast funnits någon sorts code of conduct som säger att man inte hånar andra supportrar direkt efter en förlust etc.

Alla MoDoiter hade såklart gärna sett Dahlén i MoDo, men likväl är det ju kul att skämta om hur lat han är.

Brunäs-boken är mer som HS lilla Knutby. De vill mest vara ifred och stöna över sin dominans mot Nybro, konspirera om hur domare från Stockholm medvetet försöker sabba för dem, hur publik som spiller öl per automatik bör rendera i Brunäs-seger, samtidigt som lagkaptener som attackerar TV-team hyllas som actionhjältar.

Detta stoppar dem emellertid inte från att missionera i andra gästböcker. Notera att inspelen ytterst sällan faktiskt rör de andra lagen, förmodligen saknar de intresse och kunskap för ishockey om inte Brunäs spelar. Dvs, de inte skoja om att Niederbach försöker vara överkonstruktiv, för de vet inte ens vem det är. Och då återstår bara plumpa provokationer, som för tankarna till en skolgårdsmobbare som var för enfaldig för att inse att det i själva verket var han som var den utstötte som ingen ville leka med.

Vi får hoppas att även Brunäsarna växer upp en dag. De skulle nog behöva en dos Bombay TV.
Kommentera