1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481008 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2689740

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag tror inte Noren är en SHL-spelare och kommer inte vara på ett bra tag. Folin är nog fortfarande bättre än Noren. Problemet med Noren jag ser är att han är lite för ettrig och stressad i sitt spel samt är väldigt dålig i offensiv zon.

Han vill skyffla iväg pucken så fort som möjligt när han får den för att han är rädd att åka på kontring. För övrigt ser jag inte några kvalitéer i honom som inte finns i mycket större spelare som har samma spelstil. En sån liten back måste vara väldigt puckskicklig om han vill hävda sig i de större ligorna och då kan man inte bara skyffla undan puck när den kommer.

Noterade också att varje gång Mora varit i underläge mot Djurgården har han fått mycket mindre förtroende. Mest sannolikt för att han är en fullständigt defensiv back. Går det att ha såna spelare i ett SHL-lag? Skulle säga att MoDo behöver spelskickliga backar åt båda håll.

Jag tror inte att han kommer bli en bra SHL spelare om han inte utvecklar sina förmågor mycket mer, och det behöver han göra i HA några år till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: Fast vad skickar det för signaler till juniorled om vi inte ger Norén en chans nästa säsong? Vad ska vi med en 30 åring i Folin som 7/8:e back med när vi kan sätta en junior som blivit fostrad hos oss och som dessutom spelar för 1/3 av pengarna i jämförelse?

Självklart ska inte Norén få något gratis bara för att han är fostrad i föreningen men han MÅSTE få en chans att i alla fall få tävla om en plats nästa säsong annars är vi helt fel ute. Med tanken på ryktena att Norén redan har förlängt med oss så antar jag att Hinken och Karlin tycker likadant förövrigt.
Kommentera