1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2689749

Sv: Apropå ingenting...
PrästenAgneta: Fast vad skickar det för signaler till juniorled om vi inte ger Norén en chans nästa säsong? Vad ska vi med en 30 åring i Folin som 7/8:e back med när vi kan sätta en junior som blivit fostrad hos oss och som dessutom spelar för 1/3 av pengarna i jämförelse?

Självklart ska inte Norén få något gratis bara för att han är fostrad i föreningen men han MÅSTE få en chans att i alla fall få tävla om en plats nästa säsong annars är vi helt fel ute. Med tanken på ryktena att Norén redan har förlängt med oss så antar jag att Hinken och Karlin tycker likadant förövrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Självklart borde han få kontrakt och kommer få en chans att slå sig in, men i slutändan tror jag att det kommer bli liknande som förra säsongen att han blir utlånad till något allsvenskt lag. Det är såna här spelare man vill ha som tillgång i organisationen, men han håller inte riktigt måttet för SHL just nu.

Som 8:e back i MoDo kommer han inte utvecklas särskilt mycket då han nog kommer få sitta på bänken och titta på stora delar av matcherna. Men vad vet jag.

Ser hellre att han jobbar på i allsvenskan och försöker förbättra sin spelskicklighet och offensiva produktion än att sitta 52 matcher på bänk i MoDo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Grsdin bekräftade i allehandas podd att MoDo anser att han bör ta en plats i höst. Nästan mest speltid i en klubb som är rätt nära spela en hockeyallsvensk final säger en del om hans kapacitet.
Jag tycker att han genom sin rörlighet kompenserar bra för sin fysik, men han får nog lära sig att spela pucken snabbare alltid. Han är väldigt duktig med puck, men måste göra bättre avvägningar under stress.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Tror du inte han får en chans då? Du borde lyssna till Hinken i Allehandas podd idag då.
Kommentera