1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480760 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2692512

Sv: Apropå ingenting...
Peja: När jag som modoit jublar över att få hem Olofsson från Schweiz måste jag förstås också erkänna vilken häftig värvning det är för er att få hem guldhjälten Silfverberg från NHL. Jakobs klubbhjärta, och att han skriver på oavsett serie, hedrar honom verkligen. Jag unnar honom framgång i alla matcher utom mot Modo. ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Shangattay: Ja, generellt sett är det ju kul när NHL-spelare väljer att avsluta i Sverige. Alldeles för lite av den varan nuförtiden. Tycker även många verkar vara dåligt pålästa när de säger att Silfverberg är skadedrabbad. Han hade problem med blodproppar för några år sedan, men medicinen har funkat bra de senaste åren. Han spelade 81 matcher både förra säsongen och denna, och så vitt jag vet dras han inte med massa småskador. Han och flera andra NHL-spelare brukar även träna och spela internmatch med Brynäs på somrarna, så hans nivå (oavsett vad den är) kommer ju inte som en chock för varken spelare eller ledare i Brynäs. Så alla parter känner ju varandra väldigt väl.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Shangattay: kan tycka att det där blir lite fånigt ibland, vi hade suttit här och varit lyriska om vi fått hem en hemvändare, en fd kapten, direkt från nhl och försvarat oss mot alla som sagt att det fanns risker med att värva en 33-åring. särskilt direkt som nykomling, eller som hockeyallsvenskt lag (lex toby enström)

brynäs kommer inte att falla på att dom har silverberg, larsson och rödin som stomme iallafall, men det blir intressant vad dom omringar dom med.
Kommentera