1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2694008

Sv: Silly season
Padrone78: exakt, hinken skulle aldrig säga något sådant, hade väl mer varit i kontenxten "det kan gå snabbt, kan vara klart om två veckor"

klart att hinken hade kunnat vara klar med truppen idag men då hade det också varit nyförvärv i klass med byström, med all respekt för honom, men modo tittar högre på sina stjärnspelare och då är det spelare som inte slänger sig över ett kontraktsförslag från modo för dom kan få lika bra eller bättre ändå.

ta jasek som exempel. modo har, eller åtminstone har haft, kontrakt ute till honom. men han har ingen anledning att slänga sig över det och desperat skriva på, han har kontrakt från flera lag (om det nu blir luleå eller inte kvarstår att se) och kan spela lagen mot varandra för att få den bästa dealen, om det är det han vill. ska inte sitta här och påstå att jag vet vad han söker

jag säger det igen för dom som känner sig stressade, det är väldigt väldigt få spelare som har gjort klart med ny klubb nu efter säsongen tagit slut, dom som blivit offentliggjorda har varit klara under en längre tid. det är lugnt än så länge:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Precis och det som jag tänker när man gör sig av med vattenbärare och även kulturbärare i form av AP och EJK, samt väljer att lägga pengar på utköp. Så tänker jag att det MÅSTE ju finnas något som är värt att göra den uppoffringen för.

För i min bok så hade de kunnat få spela ut sina kontrakt med såklart begränsat med speltid men fyllt den rollen. Det enda jag kan tänka mig om det inte är fallet är att man vill kunna ge speltid till juniorerna....men samtidigt tror jag inte vi heller har den lyxen då vi inte är etablerade och står inför det "svåra andraåret".

Vi kan bara, (och ska givetvis i vårt supporterskap), spekulera i det. :D
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG:
Jasek och Hägg jagar vi enligt AB
Kommentera