1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2694821

Sv: Silly season
Confusius: Var många år sedan Rundis var offensiv. Han är tvåvägs med fokus på defensiven. Att tro att han plötsligt kommer börja producera på gamla dar är jävulskt naivt i mina ögon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Okej, jag uttryckte mig lite otydligt. Vi säger såhär då. I Rundblad, Näsen, och Bernhardt har vi 3 defensivt usla backar, vi behöver inte fler defensivt usla backar.

Tyvärr så är oftast backar idag som är bra offensivt, dessutom usla defensivt. Fråga mig inte varför.

Men visst, skulle vi hitta en offensiv back som dessutom är bra defensivt, så är jag all for it. Men vad är oddsen på att vi hittar en sådan?

Vi hade ett av ligans sämsta försvar förra säsongen. Jag ser gärna att vi åtgärdar det om vi vill etablera oss.

Näsen, Rundblad, och Bernhardt behöver varsin defensivt stark back bredvid sig. Därför låter det intressant med Hägg. Jag är mindre sugen på Norlinder dock, såvida vi inte tänkt oss skeppa någon av ovanstående trio dvs.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Kan man inte vända på det resonemanget? Så här: ”Det är naivt att tro att Rundblad plötsligt kommer bli en defensiv klippa.” I så fall har vi bara Winberg tänkt för den rollen. Mot bakgrund av fjolårets sviktande defensiv och rekordusla box play kan den positionen anses vara viktigare att stärka upp.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: vaknar upp med en 70-tums TV i vardagsrummet
Stog i trapphuset för 1000:-
Är man kriminell nu?
Kommentera