1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2698094

Sv: Apropå ingenting...
KRB: MoDos problem är att sån som Vigge och Sedinarna har varit FÖR bra.
Att kliva ner från absoluta toppen i världens bästa liga för att harva i SHL för småpotatis(oavsett vad vi betalar) tar nog rätt hårt på motivationen.
Lyssna på Hockeypuls med Ullmark där han pratar om att alla tar för givet att det är pengarna som styr, men minst lika stort är att inte längre få mäta sig med de bästa i världen.
Det är extrema tävlingsmänniskor vi pratar om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Sedinarna ville inte spela HA, men kanske dom kommit om vi lirat i SHL? Sedan kan ju det även vara så enkelt att man inte trivts i sin moderklubb, varför skulle man då välja att gå tillbaka dit efter NHL?

Förstår inte varför man ska vara skyldig att återbetala till moderklubben för att man blivit världsstjärna? Klubben har väl redan fått betalt nog med pengarna man fått från NHL plus gratis marknadsföring att en spelare lyckats.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Mhm, så Foppa och Näslund hade ingen vinnarskalle då? Våra första svenska forwards som blev prisade i NHL awards för annat än gentlemans-egenskaper, dvs endast för prestation.

Båda två kände ändå att det skulle vara fel att inte runda av där det började, och spelade på med smärtor eftersom viljan var större än någonting som pengar kan locka med.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Precis. Vi får fram världens bästa spelare andra lag får fram medelmåttor.
Kommentera