1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2698191

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Ser man till ÖA artikeln så bör det vara något i den stilen som Modo är ute efter, "Om pengarna räcker" till en ytter då är det ju förmodligen en tänkt första lineforward.

Modo bör "testa" / göra som när Karla "skulle hem" och köra en supporterinsamling för en toppytterforward i mitt tycke. Om nu budgeten håller på att spricka..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Schöönt: budgeten håller inte på att spricka, men det är klart att prio är 1 c och 2 backar till och det får lite kosta vad det vill, inte så att dom är oansvariga med pengarna men bara för att leka med siffror, säg att modo har 350k kvar i månaden att lägga på 1c och 1f (totalt påhittad siffra), om centern kostar 250k så behöver forwarden rymmas inom 100k, kostar centern 275k så blir det 75k kvar för en forward... modo vill inte boxa in sig i ett hörn och inte kunna få centern och backarna dom vill ha för att dom gett "för mycket" pengar till en forward, därför uttrycks det som "om det finns pengar över".

som karlin sa idag så vill dom ha en spelare med offensiv lutning men vi får se om det finns kvar någon sådan i prisklassen om en månad:) kan bli en etablerad spelare eller en "chansning" från allsvenskan, det får liksom landa efter allt annat är klart men det kommer att komma en forward också, det är jag helt säker på.
Kommentera