1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483079 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2700559

Sv: Apropå ingenting...
Koff: Det är positivt. Wennerholm är exceptionellt dålig på att tippa och det blir oftast tvärtemot vad han tror.
Sedan skriver han att konkurrensen hårdnar. Jag håller inte med. Många lag verkar snarare ha något lägre budget som Leksand och Timrå annonserat bland annat. Vi ökar vår.
Han har en poäng i att vi knappast kan räkna med bonuspoäng som vi fick ifjol på överraskning, men samtidigt så är vår största styrka Karlin och ledarteamet. De har fått ett viktigt år på sig nu att analysera hur vi ska spela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ser flera potentiella räddningsplankor.

Brynäs: I mångt och mycket samma stomme som de åkte ur med. Nu är de två år äldre dessutom. Dock svårtippade då vi inte vet hur bra Silfverberg är, om de kommer få in Djoos etc.

HV 71: Har i princip samma trupp som förra säsongen och nu ska Anton Blomqvist in som coach. Jag gissar att det blir en ny floppsäsong.

Malmö: Tappar Kuokkanen, Pajuniemi, Ollas Mattsson och Ryan. Ikonen är intressant, men jag inte påstå att laget ser bättre ut.

Timrå: Finsk tränare som inte behärskar vare sig svenska eller engelska. Innebär sällan succé. Och backsidan ser fortsatt svag ut.

Örebro: Verkar vara lite kaos i den klubben. Bromé och Holm på kontrakt. Kommer Karlkvist kunna ersätta Lekkerimäki? Stor flopprisk igen.

MoDo får säkert ett ett tufft andraår, men precis som du är inne på så tycker jag snarast att flera av de andra lagen ser svagare ut på pappret än inför förra säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tänker också att det faktiskt är positivt för Modo om inget lag blir en räddningsplanka som Oskarshamn nästa säsong. De kunde ha tagit 29 poäng till och ändå hamnat efter oss. Ett lite mindre uselt IKO skulle fortfarande ha torskat mot topplagen men gett bort färre poäng till våra bottenkonkurrenter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Wennerholm gillar MoDo så tror han vill jinxa, minska pressen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ja jag tror Karlin kommer lösa detta.
Hans hockey iq är något i hästväg.
Jag längtar till nästa säsong.
Får vi bara in bra spelare så tror jag vi kommer lösa detta. Jag tippar Modo mellan 7-10.
Kommentera