1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2703622

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: jadu. Hjärtat kan bära långt. Tror brynäs kommer bli RIKTIGT obehagliga i vinter. Ingen dålig rustning där.
Kommer ligga ett par placeringar före oss på papperet.
Men inget är säkert i den här ligan. Rätt kul när det blir snortajt utan större glapp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Jag tycker Brynäs ser väldigt tunna ut jag. Det lär vara många som tippar dem i botten. De har samma stomme som spelade ut dem från SHL, men som är två år äldre. Mestadels offensiva spelare som är svagare defensivt, men som i en serie högre kommer få problem. HV, Malmö och Brynäs kommer få slåss med näbbar och klor för att undvika kvalspel tror jag. Örebro och Timrå är två andra kandidater som kan gå åt vilket håll som helst, men där handlar det mest om tränarna och hur de lyckas. Kan Niklas Ericsson komma tillbaka eller har han tappat trovärdighet med tanke på Bromme och kan Jokinen verkligen köra NHL-stuk utan att det blir rejäla kulturkrockar?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Antar det. Men stör mig som fan på när experterna skriver att vi har samma stomme från Hockeyallsvenskan i år som förra året och att det försvagar oss. Bevisade inte den stommen att den höll i SHL? De kan sluta kalla stommen för hockeyallsvensk nu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein:
Tror det blir som vanligt dvs ovisst före säsong men efter en 10 omgångar ser man varåt det barkar och när säsongen summeras så har lag inte fått ihop över 60p och lag 13 i bästa fall knappt över 60.
Kommentera