1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481259 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #361671

Sv: Gott Nytt År
NuMo: I så fall lär ju mitt val ha varit väldans lätt med tanke på var jag är född och att det trots allt var 24 mil till närmaste ES-lag när jag insåg att det fanns annat än 0,33 euro. Min pappa har iofs alltid varit hockeyintresserad, men det dröjde ett tag - ungefär tills LHF tog sig upp till ES, eller snarare ett par år dessförinnan- innan jag förstod att landslaget inte var allt i hockeyväg som existerade. Mitt förstahandsval var alltså 0,33 euro tills jag insåg att det bara var något slags avskrap av det som verkligen var hockey.

Utan min pappas hockeyintresse vetefan vad det hade blivit av mig. Sparkbollssupporter? Tvi. För något måste jag engagera mig i på allvar för att trivas riktigt med livet. Jag har aldrig varit en sådan som nöjer mig med att stå vid sidan om och titta på, utan jag vill vara så inblandad jag bara kan bli, och hittills har ju det gått mer eller mindre av sig självt. Jag hade faktiskt aldrig kunnat tro att någon helt utan förvarning för ett par år sedan skulle ringa mig och fråga om jag var intresserad av att göra det jag gör nu i föreningsväg. Sådant fanns bara i fantasin. Särskilt som jag fortfarande är så pass ung och tjej. Fast kul är det, och jag tror nog att jag bidrar med en hel del trots att jag inte är så gammal. Det jag jobbar med till vardags är ju dessutom till nytta i alla möjliga situationer har jag upptäckt, och även om jag jobbar väldans mycket så jobbar jag gärna några timmar till för LHF:s skull. LHF är kärlek. Och såklart byter man aldrig favvolag i vuxen ålder om man är normalt funtad i huvudet. Man älskar dem oavsett hur det går och oavsett om de så skulle helt upphöra att existera.

Man kan byta jobb, bostadsort och partner, men man byter aldrig ut sitt favvolag. Kanske är det den enda kärlek som verkligen varar för evigt.
Kommentera