1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #387106

Sv: Ny spelare?
knaskamilla: Du känner kanske igen inlägget, men jag tar det här också.kanske utan stavfel den här gången.

Jag skulle tro att Modo går in för att spela av säsongen efter bästa förmåga med det lag man har. Att Modo med hjälp av något nyförvärv skulle vinna SM-guld är uteslutet i alla fall. De spelare som nu lyft sig och tar ett eget ansvar för att laget skall göra rätt för sig, har redan visat att de är etablerade på den här nivån, strax under da allra bästa. Det har de visat i ett par säsonger redan. Vi ska alltså kunna klara av det här själva och som bonus kanske tom. ta oss vidare en omgång i ett slutspel.

Det är enligt min mening knappast värt pengarna att plocka in ett namn nu, om det inte är en spelare som vi kommer att han nytta av en eller ett par säsonger till åtminstone. Det finns fortfarande en outtagen potential hos många spelare i Modo, vissa har inte alls kommit upp i normal standard. Bästa exemplet av dåliga exempel är Wernblom.

Tar vi oss bara till ett slutspel så kan vi faktiskt överraska tror jag, om vi hinner få ihop ett fullt, ej så vingklippt lag. Förutsättningen för det ligger i att fortsätta spela efter de strikta riktlinjer som Pirro och Melander lagt ut. Disciplin och åter disciplin. Framgång föder framgång och med ett framgångsrikt spelsystem så kan man fortsätta att utveckla det till att innefatta ännu spetsigare anfallsspel, innan den här säsongen är slut.

Min största farhåga inför ett eventuellt slutspel är den totala brist på fantasi, beslutsamhet, mod och jävlar anamma i powerplay och i viss mån även i boxplay. Utan det spelet i bakfickan kan vi glömma ett lyckat slutspel helt och hållet.

Men som sagt, vi skall ta oss dit först och främst, men resten av säsongen spelar vi nog med det lag vi har, tror jag.
Kommentera