1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481619 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #521719

Sv: De ¤%¤%& kameleonterna - MoDo, Del 5
Frisco: Självklart så menade jag att vi skulle jämföra tex, Har FBK bättre forwardsbesättning än modo? vilka är bäst på att teka i respektive lag?
inte jämföra backar med forwards, det har jag aldrig sagt, dessutom är det orimligt att göra det, eftersom att dom är bra på så olika saker, visst kan man jämföra skotten tex mellan back och forward!
Vilka har mest erfarenhet av slutspel, vilket lag har dom bästa spetsspelarna, vilket lag har bäst individualister?
Ja, listan kan göras väldigt lång!
Är det följande som jag har räknat upp, som du tycker är jobbigt, och pinsamt att diskutera? eller som du valde att uttrycka dig [Menar du verkligen att jag ska hålla på att säga saker som att min pappa är starkare än din hund?]

Förresten sa jag kanske att Chara var bättre hockeyspelare än hinote, det var såklart dumt av mig.


[ Sen att du tycker det är underbart att en människa slår en annan det skiter jag också i. Du skriver ju att du bara snackar hockey. Vad kallas det för när du jublar över att en handsklös back slår en dito forward?]


När det blir fight i hockey, så tycker nog många att det är rätt så adrenalinframkallande eller? menar du att du aldrig har jublat, eller tyckt det varit bra när werner slagit ner någon retsticka, eller tuffing?
Det kallas Ishockeyslagsmål tror jag! Hinote var med i slagsmålet också!

Tänk dig följande scenario: Chara spelar för modo, motståndar supportrar är säker på att en kanadensare i FBK ska kunna slå ner chara, eller åtminstone ha en bra chans, det blir match, och kanadicken kör över tommy salo i buren, och vill dessutom slåss med chara, kanadicken kastar handskarna, och börjar veva vilt, chara får in några duktiga smällar, och dom som trodde på kanadicken, fick fel, skulle inte du bli det minsta glad då?
nog för att du också säkert skulle bli besviken över avstängningen som följer på chara. hoppas du förstår mitt resonemang?
Kommentera