1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #576653

Sv: Kempehallen
Nalle Sjuh: Kul att bilderna uppskattades! Det kan eventuellt dyka upp någon fler framöver, tror jag har en på korvvagnen bland annat.

Någon som vet vem tjommen i overall är på bilden med båset och hejaklackledaren? Han som står bredvid MoDos bås i Carstedts-overall? Ser ut som någon bilmekaniker eller liknande... :)

Och vilka spelare kan man urskilja? Själv känner jag igen målvakten Tomas Byberg närmast kameran (tydligen skötte inte reservmålisen båsöppnandet på den tiden), ryggen på Mikael Andersson (12), Lennart Jonsson (15) på väg in i båset, Jerry Lundgren (9) vandrandes i båset och Tommy Själin sittandes på bänken närmast Lundgren (man ser bara ettan på ryggen). Vidare Tommy Sandlin (som tittar bort från kameran) och är det inte Ulf Thors som står närmast sargen? Övriga personer i båset har jag ingen aning om vilka de är.

Och slutligen kan sägas att dessa tröjor är mina absoluta favoriter av MoDos tröjor genom tiderna och jag skulle verkligen vilja äga en av dem, tyvärr lär det väl aldrig hända, de kanske inte ens finns kvar, även om jag såg någon i Kempis förra säsongen som hade en på sig (man kan ju fråga sig hur han kommit över den, sålde de ut tröjorna på den tiden?)
Kommentera