1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483639 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #775235

Sv: MoDo - Brynäs 26/10-06

Målvakter:
60 Karol Krizan
(1 Mattias Erlander)

Backar:
8 Oscar Hedman
5 Hans Jonsson (?)

3 Mattias Timander
32 Tobias Viklund

6 Tobias Enström
38 Adam Andersson

43 Niklas Öman.

Forwards:
15 Andreas Salomonsson (?)
24 Niklas Sundström
10 Per-Åge Skröder

28 Miloslav Horava
39 Per Svartvadet
59 Robert Döme

11 Pasi Tuominen
20 Oscar Steen
19 Mikael Pettersson

33 Johan Nilsson
29 Andreas Molinder
18 Peter Öberg

40 Magnus Gästrin


Kommentar

Harald Lückner:
"Allt är inte svart eller vitt"

En ny förlust i Globen mot Djurgården var vad det handlade om i tisdags för MODO Hockey. 1-3 sedan Mikael Pettersson gett laget ledningen en bit in på slutperioden.

- Just då såg det väl bra ut, menar Harald Lückner. Men de fick kvittera alldeles för snabbt. Såväl deras 1-1 som 2-1 var märkliga mål, riktiga flytmål som man brukar säga.
- Och det är väl så, när inte mycket annat fungerar har man heller inget flyt. Samtidigt vet jag och spelarna att hårt arbete lönar sig i längden så det är bara att köra på.

När slutet blev som det blev fanns inte mycket att glädja sig åt senast?
- Nej, så är det, men samtidigt är det så att allt är inte svart eller vitt. Vi har gjort två bra bortamatcher, mot Linköping och nu mot Djurgården, men tyvärr inte fått någon poäng.

Just nu är det helst trepoängare som behövs.
- Visst är det så och det är ett tag sedan vi vann under ordinarie tid. Men faktum kvarstår och det är att vi måste bli effektivare, mycket effektivare. Dessutom måste vi in på avslut i power play, nu spelar vi bara runt. Men där har nog jag strulat till det lite också.

Brynäs hemma?
- Bör bli en intressant föreställning. Vi förlorade borta i förlängningen i en mycket bra match. Men att också Brynäs, som annars gått väldigt bra i höst, har problem såg vi senast då de förlorade med 1-5 i Malmö.

Backproblemen växer, nu lämnade Hasse Jonsson in mitt under matchen senast.
- Inte bra förstås men Hasse har inte gett upp spel själv redan mot Brynäs, vi får se under matchvärmningen hur det ser ut. Kan inte Hasse spela får Niklas Öman gå in, vi börjar hur som helst med sex backar.

Nu får du snart räkna in en ny forward i truppen i Justin Morrison, men helst hade du väl sett en ny back?
- Vi söker med ljus och lykta och hoppas hitta en back snart också. Vi har gjort enorm research och tror att Morrison kan vara en kick för laget.


Noterbart om laget

Mikael Zajkowski ljumskskadad, Tommy Wargh axelskadad, frågetecken för Hans Jonsson (ljumsken) och Andreas Salomonsson (förkyld, vilade från träningen onsdag).

Kommentera