1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #840609

Sv: MoDo - Timrå 24/2-07
kärran: #12 Carlsson har väl haft sina små skärmytslingar med motståndarmålvakter tidigare. Även den gång som jag tänker på blev han ju attackerad utan att ge igen. (för er som inte vet eller glömt: Läs LHCs ex-keeper Fredrik Norrena, unde slutspelet säsongen 2003/04).

Det är klart att det inte är så värst skoj att ha en motståndarspelare i ansiktet hela tiden. Men vad ska man som målvakt kunna förvänta sig i spelet ishockey? Att spelarna hela tiden vackert håller sig på avstånd så att puckarna kan tas emot utan faktorer som ev. stör? Jag tycker inte det. Sedan finns det alltid en gräns för vad som bör accepteras.

Vad som är klart är väl att den gränsen knappast kommer att bli högre nu när det snart vankas slutspel. Även om domarkåren har fått bassning nu under grundserien så kommer ju spelarna att höja sig en nivå ytterligare, både vad gäller sitt engagemang och iver att vinna, sin vilja att göra allt för laget, plus att vi får den faktor som innebär att väldigt många är beredda att gå väldigt långt för att om möjligt försöka förstöra så mycket som bara är möjligt för sin motståndare.
Live with it, är väl kontentan av det hela, som jag ser det.
Kommentera