1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #856484

Sv: Slaget om Västernorrland, del V, 20070314
Berka: Öj, vad det kliade i mina fingrar att skriva något nu. Tyvärr (för eftervärlden) behärskade jag mig och la mina 2 mest svavelosande inlägg i släta textfiler på hårddisken istället.

Jag nöjer mig med att konstatera att en natts sömn inte alls gjort mig något gott när det gäller mitt humör, bara min förmåga till självmoderering.

Entlediga Harald Lealös. Insatsen är skamlig sett till 5 matcher och spelarmaterial. Även om de skulle vinna de 2 sista matcherna i serien så är fakta att Timrå med lite mer flyt lätt kunde ha vunnit serien med 4-0 i matcher.

Det är inte godkänt och det är sättet laget agerar på som jag blir så less på - trots individuella topprestationer av spelare som Döme, Enström och Karol i enskilda matcher finns inga tendenser till att det sprider sig som ringar på vattnet i MoDo som liknande prestationer gör i Timrå. Allting dör i båset.

Överutnyttjandet av Susse i BP är Ulf Eklund också inne på i ÖA idag. Det kan ses som en petitess, men det är bara en del i hans krampaktiga agerande. Alltid lita på de mest etablerade spelarna, aldrig ge någon annan förtroende och sedan grimasera lite avmätt när toppspelarna får soppatorsk.

Varsågod och tugga loss, den som känner för det. Det är då inte alldeles opportunistiskt att skriva det här när det fortfarande finns chans till vändning.

Adderar man däremot Haralds slutspelsfacit i Sverige från 1990 är jag däremot en präktig cyniker.
Kommentera