Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Aatvars borta!

675503 · » Till forumet


Sv: Aatvars borta!

sold:
Ja, det är den officiella frånvaroorsaken. Hans lettiske kompis i Brynäs kunde dock spela. lillgrisen menar annat, och vad som är rätt eller fel är inte riktigt utrett än. 

Kommentera

Sv: Aatvars borta!
insu: Sanningen om varför inte Tribuntsovs var med i Jönköping och varför han har åkt hem till Lettland:

Tidig OS-farare
Sedan saknade Mora backen Atvars Tribuntsovs och förklaringen är att han redan anslutit till det lettiska landslaget för att spela OS.
Kommentera

Sv: Aatvars borta!
Metal Guru:
Jo. Sparka Harri. Nu.
Kommentera

Sv: Aatvars borta!

insu:
Harris finska diktator-tendenser var HV's smala lycka ikväll.

Kommentera

Sv: Aatvars borta!
Metal Guru:
Jag säger det igen: det är synd att det är en sådan disharmoni i laget, annars hade vi gjort tvåsiffrigt ikväll.
Kommentera

Sv: Aatvars borta!


"Som ni säkert kommer kunna se nu så kommer Aatvar Tribuntsovs inte vara med längre.. pga att han har åkt hem till lettland igen! Det var i en konflikt mellan Aatvars och Harri som Aatvars sa att han var den största idiot han nånsin sett och träffat! att han matchar dom finska spelarna för mycket när det finns så lovande svenskar i laget! Så Aatvars sa vad han tyckte sen drog han hem till Lettland och kommer inte tillbaka! det är vad jag har hört iaf vi får se om han spelar ikväll. om han inte gör det så vet ni anledningen iaf!"

Jag har bubblat och sms-at lite i denna fråga under matchen.
Bäst sammanfattas den aktiviteten i följande oförfalskade kommentar från brynäsaren WarhawK:

"tycker det låter mer nån som vinklat att letten är borta på eget sätt, så det passar in i hans korståg mot tränaren i hans ilska att sperrle inte får spela"

Kommentera

Sv: Aatvars borta!
lillgrisen: Djoos säger då att Atvars har åkt hem till Lettland för att spela OS men han kanske mörkar..
Kommentera

Aatvars borta!
Som ni säkert kommer kunna se nu så kommer Aatvar Tribuntsovs inte vara med längre.. pga att han har åkt hem till lettland igen! Det var i en konflikt mellan Aatvars och Harri som Aatvars sa att han var den största idiot han nånsin sett och träffat! att han matchar dom finska spelarna för mycket när det finns så lovande svenskar i laget! Så Aatvars sa vad han tyckte sen drog han hem till Lettland och kommer inte tillbaka! det är vad jag har hört iaf vi får se om han spelar ikväll. om han inte gör det så vet ni anledningen iaf!
Kommentera

675503 · »