Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Fler tågresor?

490690 · » Till forumet


Sv: Fler tågresor?
Jag håller med dig wille.....om grabbarna vill ah stöd så kan domfå det av publiken oxå.....Håller med dig iaf
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
Stigsson: "Lös det först och se till att göra bra insatser (även på hemmaplan) innan ni ger er på att kritisera andra och hur dom bidrar till klubbens framgångar."

Nu är det så att om man råkar skrika i Mora så blir man betraktad som ett drägg, masmördare eller någon annan otrevlig varelse av "slipsnissarna". Medan de i tidningen kan gå ut å säga att "killarna behöver allt stöd de kan få ute på isen", sen när man är i hallen och skriker och försöker stötta MIK så får man bara skit för det åxå.

Till nästa säsong tycker jag att mora ska spela i två olika serier. I en serie får det gärna vara lite stämning i hallen. Dit tänker jag gå. I den andra hallen får ni vara tysta som lamm, så att alla trivs. Det lär nog vara den bästa lösningen. För accepterade kommer vi aldrig bli av er.
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
North Shore: En enkel lösning är oftast den bästa :-)
 
Hade man bara från researrangören tänkt på detta och informerat om en sån lösning före matchen så hade vi nog löst detta den här gången.
 
Attitydproblemen sen det är en annan sak.
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
Metal Guru:
Jag förstår problematiken och i och med att Globen enbart har sittplatser blir det ju extra tydligt där.

Många vill stå och heja fram laget medans resten är nöjda med att heja fram de sina sittande och eftersom alla platser är numrerade så är det ingen som vill chansa på att flytta sig till någon annan plats där man skulle passa bättre in.

Jag är själv en av dem som har svårt att sitta still när det hettar till men med sittande bakom mig fick jag lov att göra våld på mig för att inte stöta sig med dem som sitter.

Hur löser man då detta problem?

Varför inte komma överens om att man fyller sektionen från båda sidorna och struntar i platsnummer, från ena sidan med dem som vill stå och från andra med dem som vill sitta.
Eller är det att göra det för enkelt för sig?
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
Stigsson:
100% seconded.

Det som gör att nånting blir bra är GEMENSAMMA krafter av OLIKA sorter. Man kan kalla det TEAMWORK.

Att dissa folk bara därför att de inte gör precis som en själv gör är inskränkt och korkat, och förbättrar eller leder absolut ingenting framåt.


Avslutningsvis en stillsam fråga,
då ni sållat bort hälften ur nästa tåg, är ni andra då villiga att betala det dubbla biljettpriset?
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
DomarenOne:
Några frågor. Vad tror du att det hjälper att gnälla på "sina egna"? Hur mycket tror du att det hjälper laget att du "skrämmer bort" folk som vill åka på sånna här resor? Har du tänkt på att ca 200 av dom som du sågar rakt av här i ditt inlägg bidrar med stora pengar till MIK och är en av anledningarna till att vi har verksamhet överhuvudtaget?
 
Ska det vara så svårt att inse att man kan stödja sitt lag på olika sätt. Vissa väljer att stå i en klack och skrika, andra betalar in pengar som sponsorer och många andra gör istället en arbetsinsats på matcher och runt om i föreningen. Lyssna noga nu för jag ska berätta en hemlighet för dig som du tydligen inte har fattat. Alla är lika viktiga! Allas olika sorters stöd behövs annars fungerar inte en förening på den här nivån.
 
Det var beklämmande att se en herre i 65-70 års åldern bli utskriken som en idiot på läktaren i Globen. Han har säkert varit aktiv i föreningen i över 40 år och fick nu veta att han var helt värdelös och skulle hålla sig hemma. Mannen ifråga hade säkert satsat mycket kraft på att överhuvudtaget orka med resan till Stockholm och sen blir han behandlad på det sättet. Det tar många år innan ni "som skriker" kommer i närheten att göra så mycket nytta för MIK som han har gjort i sin livstid, tänk på det.
 
Sköt erat istället och försök att göra det så bra ni kan istället för att koncentrera er på vad andra gör eller inte gör. För erat jobb är viktigt och ni gör det bra när ni väl försöker. Men inom drakarna verkar det ju vara viktigare med nån löjlig jävla prestige kamp vem som bestämmer istället för att stödja laget på bästa sätt. Lös det först och se till att göra bra insatser (även på hemmaplan) innan ni ger er på att kritisera andra och hur dom bidrar till klubbens framgångar.
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
Ganska ballt, jag som går framför kameran 01:06 in på filmen :D
Kommentera

Sv: Fler tågresor?
Isåfall får man hoppas att slipsnissarna och pensionärerna som åkte med och förstörde stämningen i globen mot Dif senaste tågresan (var ca 700-800 till antalet av de totalt 900) stannar hemma/håller sig borta från den riktiga klacken!! Jag menar, SITTA i klacken och GNÄLLA på de som står, det är inte annat än bedrövligt!
Kommentera


Fler tågresor?

På länken finns reportageoch bilder från tågresan i torsdags. Enligt vissa uppgifter planeras även för tågresor till Timrå och HV, vi får se hur det blir med den saken.

Kommentera

490690 · »