Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1094255

Sv: Mora - Leksand
Barbapappa:

Håller med om det var dumt av Simons att basunera ut med att MIK skall gå upp direkt, men det var i besvikelsens ögonblick som var bitter. Allt rasade vilket även vi supportrar kände. Det hade naturligtvis varit bättre om Simons räknat till 10 och tillsamns med andra i ledning redogjort för en långsiktig och mera realistiska planer.

Jag tycker det är mycket störande att olika personer i ledningen ger som jag uppfattar det olika versioner av saker och ting, t.ex. senast avseende Healey-affären. Borde de inte prata sig samman och får en gemensam version av läget? Det blir nästan som Mona Salin-socialdem.affären och folk tappar förtrondet för hur det hela sköts och ger ett förvirrat intryck med despiration i botten.

Förövrigt har lagen i AS blivit genomgående mycket bättre än tidigare, samtidigt har standarden i ES blivit sämre, viket visade Linköpings flopp i Champions league tydligt. Skellefteå har världens chans att ta hem guldet i år. Möjligheten att ta sig upp till ES är nog större än på länge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Leksand
Hakan Olsen:

jag förstår din poäng, men samtidigt måste vi se det på ett mer realistiskt plan. jämför mora man man med exempelvis: Malmö AIK eksand och eventuellt blir det Södertälje och djurgården till kvalet. växjö ser jag mer eller mindre som ett skrällgäng. har mora egentligen något att sätta emot när det värkligen gäller?
Kommentera