Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1111705

Sv: Övrigt
Vi har ju inte något som helst spel. Det ser ut som, ja jag vet inte vad. Dom senaste gångerna har vi haft tur som fått poäng med oss. Jag tror inte att jag har sett en enda gång att vi spelat oss fria och fått målschans.
Det är nån slags jävla " skogshuggar hockey" som vi spelar. Våra spelare är inte nog inviduellt skickliga för att kunna göra det där lilla extra som krävs för att gå hela vägen.

Nä, en rejäl bra back som kan hålla i pucken, samt en förbannat bra center samt en målskytt är vad jag saknar. Måste det inte finnas drösvis av sånna spelarae som gott och väl skulle passa här på andra sidan atlanten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Anders i Budum:

Ja ser det positivt att man inte hunnit spela ihop sig tillräckligt. Men håller med om att det flyter dåligt i spelet. Antingen anfall eller långt ned i egen zon. Inget mittemellan.

Utan att ha sett alla matcher tycker jag det finns ljusglimtar. Andra delen av matchen mot Sundsvall flöt ju på riktigt bra. Att de andra matcherna har det lite svårt visar ju också att AIK inte fick in fler mål i första perioden.

Nu är det ju många matcher på gång. Har en positiv känsla. Om det sen är för att det är fredag i morn återstår se. Det är väl nu Kristan, Greger, Elomo, Adam, Simons, Mario ska lyfta sig ett snäpp. En del kanske ett par stycken. Sen får gärna Markus göra om bravaden från Sundsvallsmatchen och kvalserie.
Kommentera

Sv: Övrigt
Ny version av mikmusik finns uppe nu.....
Kommentera