Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1129061

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt
Hakan Olsen:

Lovade gurun att jag inte skulle skriva här mer men jag måste få skriva en sak till om det går för sig :)

Jävligt konstigt är det i vilket fall med publiksiffrorna.. Ni brukar ju säga att ni ligger dåligt till geografiskt men då ni snittade över 4.000 i Elitserien så måste det ju finnas fler människor än de 2022 som såg matchen mot Björklöven eller ?? Lite av en skandal faktiskt, Vill verkligen Mora-borna ha ett hockeylag i högsta serien övht? Ni verkar ju inte ha speciellt mycket intresse av laget, det är ju avgörande matcher nu och då måste väl intresset ligga på topp? Tycker lite synd om laget faktiskt, vi vill ju ha en lillebror att se ner på :) Ni kan ju inte bara lägga er ner och dö, vilka ska vi då håna när det går dåligt , förutom Brynäs :)

tack för mig.

Ikväll blir det hovet och seriefinalen mellan AIK - Leksand. Vad fint det kändes att skriva seriefinal :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt
mattias - 74:

du gnäller över att vi tappat 1800 i publiksnitt. men ni själva har tappat 1200 trots att ni har en 50 årig tradition i högsta serien. vi har 4 år.
hade vi haft en 50 årig tradition så hade vi garanterat haft lika mycket folk som er.
vi kan inte bara gå man ur huse för för att gå på hockey, om samma personer ska gå på hockey varenda match så kostar det, och vi ska ha tak över huvet och mat på bordet åt våra barn också.
Men vad vet jag egentligen, dom fantastiska leksandsfansen kanske skiter i såna bagateller som att betala hyra och låta sina barn äta ordentligt. eller kan det vara så att folk åker till era matcher från Falun o Borlänge kanske. vilket jag MISSTÄNKER kan vara anledningen till erat publiksnitt. för du ska ju inte inbilla mej att alla 5800 som ni snittar är enkom de som bor i leksands kommun iaf. om det hade varit så anser jag varit smått fantastiskt, då det hade varit mer än en tredjedel av kommunens invånarantal.

mora har inte det stöd från befolkningen i kommunerna runtom som ni har, så det är bara att inse fakta och sluta tjaffsa.

skulle vara intressant att se leksands publiksnitt om dom hade spetserat i allsvenskan i 35 år.
Kommentera

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt

mattias - 74:

Eftersom du inte är kapabel att förstå, tycker jag att du lyssnar på dig själv - och helt enkelt inte skriver mer i detta ämne.

Kommentera