Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1134562

Sv: Övrigt
Barbapappa: Bedrövligt Mora ,Hur fan kan man åka och glida i en hel period,+ en dålig målvakt,Var finns gnistan?

Sv: Övrigt
zeb:

Jag satt och lyssnade på lokalsporten när jag körde mellan Borlänge - Uppsala igår och enligt de båda kommentatorerna ( dalarnas och Upplands ) så var det Pitkimäkis förtjänst att inte Almtuna tog ledningen tidigare i matchen. Tror nog att han kommer bli eran viktigaste spelare om ni går vidare från Play off.

Sv: Övrigt
zeb:
Vi har inte en dålig målvakt.

Sv: Övrigt
zeb:

Jag var på matchen. Det är fortfarande problem med försvaret. Spelar med för små marginaler och drullar med pucken. Alén var in till sin fördel denna match. Onödiga utvisningar som bäddar för tryck och ger mål (5-20 i skott andra! 8-10 i 1:a; Hur många under matchen?). Jag tycker fortfarande att MIK väger för lätt och när moståndarna stänger uppspel längs sargerna är det kört, samma situation mot AIK senast. Jag befarar att det blir respass. Att vinna mot ett kämpande vältränade Almtuna i två matcher tror jag inte på, dessutom har inte MIK rosat marknaden på hemmais. Jag hoppas att jag har fel.