Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1134996

Sv: Övrigt
Barbapappa:

Jag hoppas inte din (och spelarnas) tro vilar på någon högre makt. Förhoppningsvis får de lite hjälp med att ladda och koppla ifrån det som varit, dvs att tappa matcher. Det är mycket psykologi i det hela. Att tro på sig själv och inte bli försiktig. Genoway var den spelare som försökte lägga in extra bränsle i spelet, men var allt för het och åkte på 2+2 min. Han behövs på isen.

När det gäller matchen igår gjorde Juha bra i från sig, och med lite flax skulle det ha kunnat dröja ännu längre till Almtunas första mål i andra. Efter det gick proppen ur (genom ängsligt spel). Innan det målet undrade jag om Juha skulle släppa in något mål (skott i andra: Almtuna 20, MIK 5; har nämnt det tidigar men tåls att upprepas).

I förlängningen satt grabbarna halvvägs ute i bussen igen. Förbannat synd då de hade en bra period efter målet i tredje.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Hakan Olsen:

ha ha, vi har inte råd att köpa de högre makternas tro:)
nej jag pratar om min tro på klubben.

det handlar mycket om det som harald har sagt tidigare tror jag, att spelarna vill förmycket.
man vill så gärna avstyra motståndarnas attacker att man går på lite för hårt eller följer med lite för långt/länge och kommer därför för långt ifrån nästa situation.

det e väll det dom menar med att spela med huvet under armen antar jag.

men i morgon blir det andra bullar, för Almtuna sket i det blå skåpet igår och det är inte tillåtet.

så i morgon blir den första över körningen av två.

5-2
6-1
Kommentera